werken in je eigen tijd
vrijheid, online werken, eigen baas, eigen tijd indelen
andere mensen helpen, eigen bedrijf, start up, leefstijlcoach
vrijheid, eigen bedrijf beginnen, werken waar je wilt

Wat is jou motivatie?

Wil jij zelfstandig leefstijl coach worden?

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Ik heb altijd de behoefte gehad om mensen te helpen, voor mensen klaar te staan. Zowel privé als zakelijk
Ik wil de hulp die ik mensen bied in mijn praktijk Healthy horizon ook laagdrempelig houden. Daarom geef ik lezingen, workshops en houdt ik het tarief voor een consult laag. Ik help mensen om hun voedingspatroon te veranderen. Ik leer ze hoe ze het zelf kunnen doen. En kies voor suppletie die hoogwaardig maar wel betaalbaar is.

Future horizon is weer een heel andere tak van sport. Hier help ik jou om je eigen bedrijf te beginnen.Ik werk samen met Forever. De grootste Aloë Vera producent van de wereld. Forever is marktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheidsproducten.
Je gaat je eigen bedrijf opbouwen. Je gaat mensen helpen hun gezondheid te verbeteren op het gebied van energielevel, gewichtsbeheersing en huidverzorging.
Samen met mijn team bieden wij jou een gratis starterstraject. En geven wij jou alle tools die je kunt gebruiken om een succesvolle business op te zetten.

WIl jij
* je eigen tijd in kunnen delen?
* werken waar en wanneer je maar wilt?
* mensen helpen om een fittere versie van zichzelf te worden?
* een zakcentje bijverdienen?
* of op den duur je huidige inkomen kunnen vervangen

Wij bieden
* één op één begeleiding binnen het traject tot zelfstandigheid
* gedegen productkennis waarmee jezelf uit de voeten kunt
* een team gelijkgestemden om van te leren en mee te sparren
* we geven jou de tools om je coachingsvaardigheden te ontwikkelenHoe werkt het?
Vanaf het moment dat jij ja hebt gezegd kun je de producten zelf gaan ervaren met inkoopkorting. En start het opleidingstraject Je kunt direct als retailer aan de slag. Hiermee verdien je als snel tussen de € 200 - € 400 euro per maand.
Na het opleidingstraject kun jij aan de slag als zelfstandig lifestyle coach. Je wordt zelfstandig ondernemer maar hebt wel een team mensen om je heen waar je van kunt leren. Mee kunt sparren en je successen kunt vieren!
Je kunt vanaf nu werken waar je wilt. De manier waarop jij je bedrijf als leefstijl coach invult bepaal je helemaal zelf. Kom jij graag bij klanten thuis? Ben jij meer van het online coachen? Wil je workshops geven? Het is allemaal mogelijk. Je geeft je bedrijf zelf vorm, jij werkt hoe en wanneer jij wilt! 

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en kennis om echt een verschil te maken. We gaan voor duurzame relaties. Respect en integriteit vinden wij heel belangrijk.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Laat dan hier even een berichtje achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!

Marleen Vos
Dromen waar maken, online business
samen werken, eigen bedrijf beginnen
gezonde leefstijl, gezondheid, gezonde voeding, detox